Forum Skoda Superb
http://www.superbclub.pl/

Brak Media Player Columbus RNS510
http://www.superbclub.pl/viewtopic.php?f=7&t=10410
Strona 1 z 1

Autor:  djsmile [ 6 sie 2018, o 12:23 ]
Tytuł:  Brak Media Player Columbus RNS510

Witam,

Mam następujący problem w RNS510:
Telefon jest podłączony do samochodu, wszystko działa oprócz odtwarzania muzyki z telefonu.
W samym Columbusie nie podświetla się ikona bloutooth.
W Bloutooth w telefonie nie ma opcji załączenia dzwięku multimediów
W systemie samochodu po wejściu w blotooth nie ma opcji Media Player

RNS widzi książkę telefoniczną , wszystko z połączeniami telefonicznymi działa jak tralala.

Próbowałem różne telefony podłączyć i jest to samo. Mój telefon który używam połączył się bez problemu w rns510 który jest w Passacie.

Jak na moje zniknęłą opcja Media Player z radia.

Nie mam pojęcia co zrobić.

Pozdrawiam
Krzysztof

Autor:  pab567 [ 7 sie 2018, o 05:09 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Jak na moje masz Bluetooth w wersji Premium bez obsługi A2DP lub streaming został wyłączony w kodowaniu.

Autor:  djsmile [ 7 sie 2018, o 09:25 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Dzięki za odpowiedź.
Bloutooth nie jest w premium.Jak mam włączyć streaming w kodowaniu?

Pozdrawiam

Autor:  pab567 [ 7 sie 2018, o 18:26 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

VCDSem? VCP? OBD eleven?

Autor:  djsmile [ 7 sie 2018, o 21:39 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Mam dostęp do VCDS. Tylko nie wiem co i jak tam zrobić. Możesz jakoś nakierować? Od czego to mogło mi się wyłączyć?ja zauważyłem zniknięcie po zmienie telefonu na xiamomi. Może to być zbieg okolicznicznosci.

Autor:  pab567 [ 7 sie 2018, o 22:52 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Jak masz w VCDS to będziesz miał w podpowiedziach w module 77

Autor:  djsmile [ 8 sie 2018, o 08:07 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Dysponujesz jakimiś screenami? Pojadę do znajomego co ma taki sprzęt ale robi chip tuningi, on nie wchodzi w takie opcje o których mowa i nie ma nt. pojęcia.
Orientujesz się dlaczego opcja mogła się sama wyłączyć?

Autor:  pab567 [ 8 sie 2018, o 11:30 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Nie mam i nie mam teraz nawet jak zrobić.

Autor:  djsmile [ 16 sie 2018, o 08:30 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Hej,

Wczoraj udało mi się wpiąc pod vcds, możes zmnie nakierowac gdzie to zrobić poniżej link do zdjęc:
https://photos.app.goo.gl/GJNhSTvZALe1Kj138

Pozdrawiam

Autor:  pab567 [ 16 sie 2018, o 10:44 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

A pomocnik kodowanie Ci nie działa?

Autor:  djsmile [ 20 sie 2018, o 10:51 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Witaj,

Nie mam już dostępu u znajomego żeby się znowu podłączyć pod kompa.
Orientujesz się czy takim zestawem i dołączonym programem uruchomię z powrotem tę funkję w moim aucie?
https://allegro.pl/interfejs-vag-usb-kk ... ca3a6c1500

Autor:  pab567 [ 20 sie 2018, o 17:45 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

Nie wiem

Autor:  marioti [ 20 sie 2018, o 20:22 ]
Tytuł:  Re: Brak Media Player Columbus RNS510

raczej nie obsłuży długiego kodowania.

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/