Forum Skoda Superb

Portal miłośników i użytkowników Skody Superb
Teraz jest 15 sie 2018, o 00:56

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 316 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 19:02 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5340
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
Mi w VW wszystko działa, także głowa do góry, będzie kiedyś i w skodzie ;)

_________________
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 19:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 sty 2015, o 17:53
Posty: 14337
Lokalizacja: MS
Samochód: Inny
Silnik: Inny
Aktualnie: 333km / 703nm
Mi w Audi tez w Polsce działa

_________________
Nie bójcie się być premium.

#stayPremium :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 19:28 
Offline

Imię: Kleyyu
Dołączył(a): 28 gru 2015, o 19:16
Posty: 10
Lokalizacja: Toruń
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
doczytałem, że w nowym Columbusie podobno "trochę" działa, pytanie czy będzie aktualizacja do starszych


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 wrz 2017, o 20:56 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11424
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Raczej nie będzie.

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 08:20 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2014, o 08:49
Posty: 4306
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb II combi 4x4
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Aktualnie: już dotarty :-)
Camillinhio napisał(a):
Mi w VW wszystko działa, także głowa do góry, będzie kiedyś i w skodzie ;)

bez sima czy podlaczenia wifi dziala ci w Polsce TMC?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 08:22 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5340
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
Telefon robi za router. Zrobiłem, tak jak instrukcja mówiła.

_________________
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 09:06 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2014, o 08:49
Posty: 4306
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb II combi 4x4
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Aktualnie: już dotarty :-)
Kolega Kleyuu chyba mowi o funkcji TMC ktora pobiera radiowo info o korkach....w Niemczech to dziala nawet na Amu+... podlaczenie z tel. sie nie liczy:)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 09:30 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 cze 2012, o 09:20
Posty: 11424
Lokalizacja: Łódź - Wieś ELW
Samochód: Superb III
Silnik: 2.0TSI (220KM)
Aktualnie: 313 KM / 419 Nm
Ale działa ...

_________________
Pozdrawiam
Marcin
---
Nie udzielam porad technicznych na PW. Nie podejmuję się wykonywania żadnych modyfikacji w cudzych samochodach. Proszę mnie o to nie pytać.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 09:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5340
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
A to przepraszam, takie technologie są mi obce :)

_________________
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 10:31 
Offline

Imię: Kleyyu
Dołączył(a): 28 gru 2015, o 19:16
Posty: 10
Lokalizacja: Toruń
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
To może działać przez Wi-Fi TMC?

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 11:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2014, o 08:49
Posty: 4306
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb II combi 4x4
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Aktualnie: już dotarty :-)
Enriquez napisał(a):
Ale działa ...

no spoko...tyle ze w radiu bez wifi w Polsce nie zadziala niestety.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 20:28 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2014, o 10:52
Posty: 7387
Lokalizacja: Łódź
Samochód: Superb II combi
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Spacewalker chyba mówił, że działa tylko nie wszędzie.

_________________
Obrazek
SIIFL


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 20:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 gru 2015, o 14:56
Posty: 5364
Lokalizacja: Warszawa
Samochód: Superb III
Silnik: 1.8TSI CJSC (180KM)
Aktualnie: Co by tu pomodzić...
Taaa działa w 2-3 miastach...

_________________
Wilki nie przejmują się tym co sądzą o nich barany...


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 20:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2014, o 08:49
Posty: 4306
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Superb II combi 4x4
Silnik: 1.8TSI CDAA (160KM)
Aktualnie: już dotarty :-)
znaczy gdzie?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 wrz 2017, o 23:03 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 wrz 2013, o 09:56
Posty: 5340
Lokalizacja: Wrocław
Samochód: Inny
Silnik: 2.0TDi SCW (240KM)
Nie u Ciebie.

_________________
Obrazek

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Offline

Posty: 199
Lokalizacja: Polska


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 316 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL